CAT / ESP / ENG

OBJECTIU MENORCA - FOTOGRAFIA DE NATURA

En aquest workshop de 4 dies especialitzat en fotografia de natura, aproximarem els participants a les principals claus i trucs de les tres tècniques essencials d’aquest tipus de fotografia: fotografia macro, fotografia de paisatge i caça fotogràfica. Organitzat per a grups reduïts, el workshop consistirà en una combinació de sessions tèoriques per adquirir els coneixements elementals i sessions pràctiques programades en diferents punts de l’illa.

Entre les sortides programades (Subjectes a canvis en funció de les condicions meteorològiques destaquem la visita a Líthica, on es practicaran els conceptes de la fotografia de paisatge o l'excursió al Barranc d'Algendar, on els assistents podran practicar les tècniques de fotografia de Macro .

Aquest taller serà impartit pel reconegut fotògraf Albert Masó, amb més de 100 articles publicats sobre investigació fotogràfica i biològica i assessor assidu de revistes científiques de gran prestigi com Món Científic, Ed Omega o National Geographic entre altres.

És recomanable que els alumnes tinguin coneixements bàsics de fotografia i que duguin el seu propi equip bàsic (càmera + portàtil per a retocs), ja que els accessoris específics seran cedits pel professor durant el taller.

Dates dels workshops “Objectiu Menorca”:

- Del 26 al 29 de setembre

- Del 24 al 27 de octubre

- Del 28 de novembre a l' 1 de desembre*

* Truca'ns i t'informarem de les promocions vigents per a aquesta data


Tarifes:

El preu total del workshop és de 750€

Inclou: Allotjament (3 nits), tots els àpats excepte els sopars, trasllats interns i totes les activitats, materials, rutes i conferències. No inclou el trasllat fins Menorca.

 

Forma de pagament:

Per formalitzar la reserva, és necessari abonar un 30 % de la tarifa total (225€) a través de transferència bancària. Escriu-nos un mail a administracio@mediterraneum.cat i et donarem els detalls necessaris el més aviat possible. Si ho prefereixes, ens pots telefonar al 971 37 51 62 o al 660 001 623.