CAT / ESP / ENG

A Mediterraneum comptem amb un equip de professionals de diferents àmbits amb més de 20 anys d'experiència en el sector, el que fa que cada projecte sigui liderat per un especialista en la matèria.

L'equip:

Antoni Nicolau

Gerent

Historiador i museòleg amb una gran trajectòria en la gestió cultural, destaca dins de les seves activitats professionals la direcció del Museu d'Història de la Ciutat de Barcelona durant més de 14 anys, impulsor de l'empresa Kultura. Idees i estratègies per al Patrimoni, la Direcció General de Relacions Culturals i Científiques de l'Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament del Ministeri d'Afers Exteriors i Cooperació o la Direcció General de l'Institut d'Arquitectura Avançada de Catalunya (IAAC)..

Teresa Marot

Arqueòloga

Llicenciada en Geografia i Història i amb una àmplia experiència en la conceptualització de projectes culturals, on destaca la coordinació del projecte del Museu de la Cultura del Vi - Dinastia Vivanco (Rioja) o l'adaptació a la visita de la Cooperativa La Fageda (Garnotxa), entre altres. .

Francina Cardona

Gestora cultural

Llicenciada en Humanitats, ha dedicat la seva formació superior al món de la gestió cultural, amb una gran experiència en aquest camp participant en projectes com la gestió de monuments a Menorca per la Fundació Destí Menorca..

Laura González

Publicista

Especialitzada en comunicació i xarxes socials i amb una formació superior orientada a l'organització d'esdeveniments, la seva experiència ve donada per la participació en projectes de promoció cultural i gestió de la premsa en tot tipus d'actes..