CAT / ESP / ENG

Pla d'usos i estudi de viabilitat del Llatzeret de Ma贸

El Consell Insular de Menorca ha presentat el Pla d'usos i estudi de viabilitat del Llatzeret de Ma贸, que ha elaborat Mediterraneum. Aquest preveu la combinaci贸 de l'煤s formatiu i de recerca, l'煤s cultural, l'煤s com a allotjament i les activitats de lleure per donar encaix a les directrius marcades pel full de ruta. Continuar leyendo »

Guia "Menorca Talai貌tica. La prehist貌ria de l'illa"

Ja est脿 a la venda la guia "Menorca Talai貌tica. La prehist貌ria de l'illa", un projecte de Mediterraneum, l'editorial Triangle Books i l'arque貌loga Elena Sintes que actualitza la informaci贸 generada amb les excavacions dels darrers anys i posa en valor la candidatura de Menorca Talai貌tica a Patrimoni Mundial. Continuar leyendo »

Visita arqueol貌gica a la necr貌polis de Cala Morell

El passat diumenge 2 de mar莽 va tenir lloc una visita arqueol貌gica a la necr貌polis de Cala Morell. Forma part del conjunt de visites "Coneix la Menorca Talai貌tica" que organitza el Consell Insular de Menorca i desenvolupa Mediterraneum. La pr貌xima ser脿 diumenge 23 de mar莽 a la Naveta des Tudons. Continuar leyendo »

Coneix la Menorca talai貌tica

Mediterraneum organitza per al Consell Insular de Menorca un total de 7 visites arqueol貌giques a jaciments inclosos a la candidatura de Menorca Talai貌tica a Patrimoni Mundial. Es tracta de visites gratu茂tes, nom茅s cal inscriure-s'hi pr猫viament. Continuar leyendo »